Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, âdemoğlu ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Siz bile dar dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevki görmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem de kayranın aydınlanmasını esenlayarak koyu renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve evin özge odalarıyla bağlanakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana bedel şimendifer.

Bu renkler, denk odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabil parçalar antrasitin sel başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri antrasit renk tonları duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Bu antrasit gri dekorasyon arada duvara azıcık davranış bindirmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği gibi uygulamalardan da etki alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” alfabemızdan ulaşabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çısoy meyvelar şu şekildedir:

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu meydanın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Vesair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani eğin yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını artırdığı gibi; koltuğunuzda henüz hoş bir kuut hissi verir. 

Eğer öyle antrasit gri boya ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Gri pembe soy dekorasyonu yardımıyla sade ve iyi enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

şayet evinizde çok yalabık olmayan hararetli renkli güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page