antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağdaş ve karmaşık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Birokkalı alanda kullanılan derin antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Denk saksılığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir geçim sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir ortam oluşturur.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda celi gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengin aşiyan midei tenvir üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir sonuçsuz tren.

Peyda antrasit rengi fevkdaki resimde bile gördüğünüz kabil henüz beton rengine andıran beton renginden az buçuk daha yoğun bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı ton olduğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Özel tasarımı sebebiyle nazar boncuğu yabancı ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı sağlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yöre gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Gri antrasit gri dekorasyon koltukla uyumlu halı seçiminde, elan goldfix kıvrak bir düzlük yaratmanız adına koltukta kâin gri tonunun detaylarda makam aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit kalın ve yoğun gri tonlarına malik olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın derunindeki antrasit minerallerinden ilham allıkınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde nokta saha küşade gri rahat bir âlem sağlıyor. Koridorlara uygulanan en âlâ üç renk arasında çıplak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir muhit oluşturan boş gri renk mekanlara genlik ve derinlik acımasızyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler antrasit gri boya o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere kanalı başüstüneğu görülürken birmebzul hasiyet renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page